Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jobb, ha megtudsz 1-2 dolgot a pasikról. Csakhogy ne érjenek meglepetések.

 

1. Ha a férfiak főznek, mindig olyan a konyha, mintha egy rég elszunnyadt tűzhányó tört volna ki vagy egy tornádó járt volna éppen arrafelé.

2. Azok a férfiak, akiknek ki van lyukasztva a fülük, sokkal inkább alkalmasak a házasságra, mint akiknek nincsen kilyukasztva a fülük, mert ők legalább egyszer az életben éreztek már fájdalmat és fogékonyabbak az ékszervásárlásra - ajándékozásra is.

3. Ha ajándékozol egy hozzád közelálló férfinek egy videókamerát, az biztos, hogy az első felvételek egyikén te leszel megörökítve, amint tusolsz és ő meg a kulcslyukon át felvesz. Valószínűleg ezek a felvételek sikítozással végződnek.

4. Vigyázz azokkal a férfiakkal, akik kopaszok és gazdagok, mert ők a leggőgösebbek és a legutálatosabbak. Azonkívül sosem engedik a kocsit vezetni.

5. Az elvált férfiakhoz különösen is ökológiailag jó hozzámenni, hiszen több nő van, mint férfi, s ezért felelősségteljes feladat az "újrahasznosítás".

6. A férfiak nagyon magabiztosak, mert azt hiszik, hogy a focimeccskor, ha koncentrálnak, akkor a csapatuk fog győzni. De minél jobban vesztésre állnak a fiúk, ők annál jobban hangsúlyozzák, hogy mindez azért történhetett meg, mert nem ők készítették fel a csapatot.

7. A férfiak szeretik elsőként elolvasni az újságot, és ha ezt mégsem tudják megtenni, aznap pszihikailag kikészülnek.

8. Soha ne próbáld meg nyilvánosság előtt tanítani a férfit, mert csak négyszemközt okíthatók.

9. Azok a férfiak, akik hamar meg fognak kopaszodni, baseball sapkát hordanak.

10. A férfiak szeretik a többfunkciós órákat, egy jó órában ugyanis minimum van egy adattárolós-címes rész, egy teleszkóp és egy pianínó is.

11. A legkegyetlenebb mondat, amit valaha mondhatunk egy férfinak az a : "Beszélnünk kellene a kapcsolatunkról!" - négy szóból álló mondat, mely minden tőrt megforgat a szívükben.

12. A férfiak nagyon furcsa dolgokban érzékenyek. Például, ha tüzet raknak és egy fatuskó nem kap lángra, azt hiszik, meg fogunk fagyni.

13. A férfiak elég bátrak, hogy elmenjenek a háborúba, de borzongás fogja el őket akkor, ha a nők szőrtelenítik a lábukat.

14. A férfiak azt hiszik, hogy kedves fickók, de a nem kedves fickókról bizony valamennyi nőnek listája van!

15. A férfiak könnyen vásárolnak maguknak fürdőnadrágot, a nők ilyenkor depressziósak lesznek.

16. A férfiaknak magasabb a testhőmérségletük, mint a nőknek. Ha horkolásba kezdenek, egy cserépkályhával is felér a teljesítményük. Ez hideg téli estéken nagyon energiatakarékos tud lenni.

17. A legtöbb férfi útál vásárolni, mégis, ha lakásválasztásra kerül a sor, legalább egy élelmiszer üzlet mellett szeretnének lakni.

18. Ha egy férfi vacsorát készít a számodra és legalább 3-féle saláta van, soha ne menj hozzá feleségül, mert túl komoly.

19. Ha 4-nél több férfi gyűlik össze, akkor a sportról beszélgetnek, ha 4-nél több nő, akkor a férfiakról.

20. Egyetlen egy sört reklámozó férfinak sincsen sörhasa.


21. A férfi, ha azt mondja neked, hogy fel fog hívni és mégsem teszi meg, akkor biztosan nem felejtette el, de még el sem hagyta a telefonszámodat, vagy meg sem halt, hanem egyszerűen nem akar felhívni.

22. A férfiak útálnak veszíteni, ha mégis, akkor a nők a hibásak.

23. A férfiak jobban el tudják fogadni a bókokat: például: Éva: Ádám, jól nézel ki! Ádám: Köszönöm. Ádám: Éva, te is jól nézel ki! Éva: ÁÁÁ, biztosan a fény teszi.

24. Azok a férfiak, akik klasszikus zenét hallgatnak, soha sem köpködnek az utcán.

25. Aki a férfiak közül már viselt síanorákot, az tudja, mit él át egy nő nap mint nap az öltözködéskor.

26. Ha egy nő felpróbál egy régen nem hordott ruháját és az szűknek bizonyult, tudja, hogy felszedett pár kilót, míg egy férfi, hasonló esetben azt hiszi, hogy a ruha ment össze időközben.

27. A férfiak mindent elfelejtenek, a nők viszont mindenre emlékeznek. Ezért a férfiaknak azért van szükségük a sportközvetítéseknél az ismétlésre, mert időközben elfelejtették, mi is történt.

28. Minden férfi szeretne egyszer egy kisvasutat kapni.

29. A férfiaknak sosem sűrgős megnősülni, hiszen a ruhájukon minden gomb és cipzár elől van. Ellentétben a nőkkel, akik viszont azért szeretnének férjhez menni, mert a legtöbb ruhájukon hátul van a gomb és a cipzár. Ezért tehát a házasságban nem csak emócionálisan és szexuálisan kell egy férfi a nőnek, hanem a levetkőztetésnél is.

30. Végezetül tudnunk kell, hogy a férfiak önértékelése azért van így, mert gyerekkoruk óta a szuperhősökkel azonosították magukat, míg a lányoknak csak a Barbie baba maradt.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ne ess kétségbe

( Ne ess kétségbe, 2009.06.14 16:37)Ne ess kétségbe, érjen bármi,
csak egy a törvény, várni, várni!!
Minden beérik, révbe jut,
s győzött, ki élni s várni tud!!

Te vagy az életem

(Te vagy az életem, 2009.06.12 08:58)

Te vagy az életem,hagyd hogy ez így legyen!
Nem kérek semmi mást,csak úgy szeress
Mint még senki mást!!!!!!!

mimi

(mimi, 2009.06.03 13:10)

Lángra lobban a tűz
Már nem alszik el soha
Felébred álmából
A félelem démona

Elindul útjára
Áldozatot keres
Ha egyszer rád talál
Ne félj, csak nevess

Nevess a szemébe
Őszintén, szívedből
De ha látod, hogy haldoklik
Szeresd, mert megöl

Félelem nélkül
Nem tudsz élni
Szeresd a démont
Tanuljon meg félni

Ha kinyújtod felé
Ölelő két kezed
Félni kezd tőle
Fél, mert megszeret

A félelem démona
Aki nem szerethet soha
Megijed magától
Szerelmes lesz és ostoba

mimi

(mimi, 2009.06.03 13:10)

Jó tippek és pu

 

 

Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 427541
Hónap: 1860
Nap: 72